Utzi azalari / [ilustrazioak eta gidoia, Ainara Azpiazu Aduriz "Axpi" ; [bertsoak, Maialen Lujanbio Zugasti] - Azpiazu, Ainara (Dobera Euskara Elkartea, 2022)
Maialen Lujanbioren hiru bertso izan ziren liburuaren iturburu, 2017ko Bertsolari Txapelketa Nagusiko finalean botatako bertsoetan oinarritutako nobela grafikoa da. Txapela eman zioten bertso haiek Lujanbiori, eta ideia bat Eizagirreri, Axpirekin konpartitu zuena eta, bide luzea egin ondoren, nobela grafiko bilakatu dena. Emakume trans bat da protagonista. Azaletik landu du gaia Axpik, irakurleengan hausnarketa sakona eragiteko.