Matematika : Lehen Hezkuntza 5 : koadernoa (ikasegoera) / [testu egileak, Luis Ferrero de Pablo ... et al. ; irudiak, José Ángel Labari, Pablo Vázquez ; hizkuntza-arduraduna, Joseba Etxebarria] - Ferrero de Pablo, Luis; García Carcía, María José; Gómez Quesada, José Manuel; Martín Martín, Pablo; Labari, José Ángel; Vázquez, Pablo; Etxebarria, Joseba (EIMA 1 (2022ko deialdia), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da. Lehen Hezkuntzako 5. mailarako Matematikako liburu honek hiru liburuki ditu. Koadernoa 1, Koadernoa 2 eta Koadernoa 3.