Matematika : Lehen Hezkuntza 3 - Ferrero de Pablo, Luis; García Carcía, María José; Gómez Quesada, José Manuel; Martín Martín, Pablo; Labari, José Ángel; Vázquez, Pablo; Etxebarria, Joseba (Madrid : Anaya-Haritza, 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da. Lehen Hezkuntzako 3. mailarako Matematikako liburu honek hiru liburuki ditu. Koadernoa 1, Koadernoa 2 eta Koadernoa 3.
LMH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2022ko deialdia)
2022/04/08 (1. koadernoa) 2022/07/05 (2. koadernoa) 2022/07/08 (3. koadernoa)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak