Matematika : Lehen Hezkuntza 1 : koadernoak / [testu egileak, Ana Isabel Carvajal Sánchez, Lucía Isabel de la Rosa Gómez ; irudiak, José Ángel Labari, Pablo Vázquez ; itzulpena, Joseba Etxebarria] - Carvajal, Ana; de la Rosa, Lucía; Labari, José Ángel; Vázquez, Pablo; Etxebarria, Joseba (EIMA 1 (2022ko deialdia), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da. Lehen Hezkuntzako 1. mailarako Matematikako liburu honek hiru liburuki ditu. Koadernoa 1, Koadernoa 2 eta Koadernoa 3.