Matematika : DBH 1 (ikasegoera) / [testuaren egileak] José Colera J., Ignacio Gaztelu A., Ramón Colera C. ; [irudiak, Alberto Hoyos ; hizkuntza-arduraduna, Itziar Bilbao] - Colera Cañas, Ramón; Bilbao, Itziar; de Hoyos, Alberto; Colera, José; Gaztelu Albero, Ignacio (EIMA 1 (2022ko deialdia), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzaren Bigarren Hezkuntzarako hezkuntza-proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzeko gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic. Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako 1. mailarako Matematikako liburu honek hiru liburuki ditu. Lehen hiruhilekoa, Bigarren hiruhilekoa eta Hirugarren hiruhilekoa. Halaber, proiektu digitala dauka, 12 hileko lizentzia.