Matematika : DBH 3 (ikasegoera) / [testuaren egileak] José Colera J. ... et [al.] ; [irudiak, Tatio Viana ; hizkuntza-arduraduna, Itziar Bilbao] - Colera Cañas, Ramón; Viana, Tatio; Aicardo B., Ana; Bilbao, Itziar; Colera, José; Gaztelu Albero, Ignacio; Oliveira González, María José (EIMA 1 (2022ko deialdia), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzaren Bigarren Hezkuntzarako hezkuntza-proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzeko gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic. Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako 3. mailarako Matematikako liburu honek hiru liburuki ditu. Lehen hiruhilekoa, Bigarren hiruhilekoa eta Hirugarren hiruhilekoa. Halaber, proiektu digitala dauka, 12 hileko lizentzia.