Bizikasi - Euskadi. Hezkuntza Saila (Vitoria-Gasteiz : Hezkuntza Saila, 2022)
Bizikasi ekimenak lagundu nahi du ikastetxeak elkarbizitza positiborako espazio seguruak bilakatzea, hau da, inolako jazarpen-egoerarik onartuko ez dutenak. Izan ere, hori lortzea ezinbestekoa da hezkuntza sistemaren xede nagusia betetzeko: ikasle guztien garapen pertsonalean lagundu eta konpetentziak eta tresnak ematea herritar aktibo eta arduratsu gisa parte har dezaten gizartean. Webgune honetan hamaika baliabide eta tresna (gida, protokolo, prestakuntza...) aurkitu daitezke hezkuntza komunitatearentzat hainbat gairen inguruan: eskola-jazarpena, ziberjazarpena, elkarbizitza...
DBH, 1-4 mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2015eko deialdia)
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Eskola-jazarpena; Ziberjazarpena; Elkarbizitza; Bizikidetza; Jazarpen morala eskolan; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak