Matematika Gizarte Zientzietara Aplikatuta I : Batxilergoa 1 (ikasegoera) - Colera, José; Oliveira González, María José; Colera Cañas, Ramón; García Pérez, Rosario; de Hoyos, Alberto; Bilbao, Itziar (Madrid : Anaya-Haritza, 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzaren Batxilergorako hezkuntza-proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean kokatzeko gako pedagogikoak proposatzen ditu. Hauek dira Mundua helburu proiektuaren gakoak: Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic. Proiektu digitala dauka, 12 hileko lizentzia.
Batxilergoa, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2022ko deialdia)
2022/06/09
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak