Oinarrizko hiztegi poetiko bifokala - Anduetza, Agurtzane; Irisarri Egia, Estitxu (Zugarramurdi : Agurtzan Andueza, 2022)
Zer hitz aukeratuko zenituzke eskukada bakarra hautatu beharko bazenu? Gure artean sortu zen elkarrizketa poetikoan, bi begiradatik finkatu eta definitu ostean, funtsezko iruditu zitzaizkigunen aukeraketa da bihotzarentzako oinarrizko hiztegi hau.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura