Oinarrizko hiztegi poetiko bifokala / Agurtzane Anduetza, Estitxu Irisarri Egia ; argazkiak eta azala, Anduetza - Anduetza, Agurtzane (Sorginen artean (Agurtzan Anduetza), 2022)
Zer hitz aukeratuko zenituzke eskukada bakarra hautatu beharko bazenu? Gure artean sortu zen elkarrizketa poetikoan, bi begiradatik finkatu eta definitu ostean, funtsezko iruditu zitzaizkigunen aukeraketa da bihotzarentzako oinarrizko hiztegi hau.