Matematika. Singapur metodologia [Lehen Hezkuntza 6] - Ban Har, Yeap; Ibáñez, Kike; Rocafort, Juan Antonio; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Barakaldo] : SM Ikasmina, 2021)
Ikasminaren Lehen Hezkuntzako Matematikako Pentsatu infinitu proiektuaren bidez, pentsamendu logikoa garatu dute haurrek, eta bizipenen bitartez, eskuekin landuz eta taldean ikasiko dituzte oinarrizko kontzeptu matematikoak, eduki-bloke hauekin lotuta: Geometria eta objektuen propietateak, Neurriak eta espazio-denborazko erlazioak, Logika eta problemen ebazpena, Zenbakiak eta eragiketak.
6B koadernoa
LMH, 6. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2022ko deialdia)
2022/01/24
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak