Matematika. Singapur metodologia [Lehen Hezkuntza 6] / [egilea eta aholkularia] Yeap Ban Har ; [koordinazioa eta hizkuntza-aholkularitza, Bakun SL ; ilustrazioak, Kike Ibañez, Juan Antonio Rocafort] - Ban Har, Yeap; Ibáñez, Kike; Rocafort, Juan Antonio (Pentsatu infinitu (SM Ikasmina), 2021)
Ikasminaren Lehen Hezkuntzako Matematikako Pentsatu infinitu proiektuaren bidez, pentsamendu logikoa garatu dute haurrek, eta bizipenen bitartez, eskuekin landuz eta taldean ikasiko dituzte oinarrizko kontzeptu matematikoak, eduki-bloke hauekin lotuta: Geometria eta objektuen propietateak, Neurriak eta espazio-denborazko erlazioak, Logika eta problemen ebazpena, Zenbakiak eta eragiketak.