Dantzan.eus - Dantzan
Dantzan.eus webgunea dantza sustatu eta hedatzeko elkartearen produktu bat da. Euskara hutsez diharduen tokiko hedabide multimedia da. Gipuzkoan du egoitza eta Euskal Herri mailan burutzen du bere jarduera. Euskal Herriko herritarrei dantzaren inguruko informazio premia asebetetzea du helburu nagusi. Horretarako euskarazko edukia argitaratzen du.
Keywords: Dantza -- Euskal Herria; Dantza -- -Ikasketa eta irakaskuntza; Dantza; Gorputz Hezkuntza; Dantza folklorikoa -- Euskal Herria; Dantza tradizionalak -- Euskal Herria; Gorputz Hezkuntza -- Didaktika; Gorputz-hezkuntza; Herri-dantzak -- Euskal Herria; Gorputz-kultura -- Heziketa fisikoa; Gorputz-kultura -- -Didaktika -- Heziketa fisikoa -- -Didaktika; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak