Dantzan.eus / Dantzan elkartea
Dantzan.eus webgunea dantza sustatu eta hedatzeko elkartearen produktu bat da. Euskara hutsez diharduen tokiko hedabide multimedia da. Gipuzkoan du egoitza eta Euskal Herri mailan burutzen du bere jarduera. Euskal Herriko herritarrei dantzaren inguruko informazio premia asebetetzea du helburu nagusi. Horretarako euskarazko edukia argitaratzen du.