Inguruaren Ezaguera : Lehen Hezkuntza 3 (ikasegoera) / [testua] Ana Alonso ... et al. ; [hizkuntza-arduraduna, Ihintza Elseenar Argaia, Joxemi Hernandez Atorrasagasti eta Leire Arano Amas (Bakun SL)] - Quevedo Blasco, Victor José; Encina García, Antonio Esteban; Codeseda Gómez, Ana; Benítez Orea, José Kelliam; Bustos Jiménez, Antonio; Cáceres Morillo, Daniel; Cano Carretero, José Alberto; García Gómez, Ángela; Rosado Portillo, Marta; Elsenaar Argaia, Ihintza; Hernández, Joxemi; Arano, Leire (EIMA 1 (2022ko deialdia), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic. Lehen Hezkuntzako 3. mailarako Inguruaren ezaguera liburu honek hiru liburuki ditu. Lehen hiruhilekoa, Bigarren hiruhilekoa eta Hirugarren hiruhilekoa. Proiektu digitala dauka, 12 hileko lizentzia.