Hemen bizi naiz Euskal Autonomia Erkidegoa : [Lehen Hezkuntza 2 : aldizkaria] (ikasegoera) - Aguilar Mendoza, Mª del Carmen; Araluce León, Alaska; Bustos Jiménez, Antonio; Camacho Siegmann, Concesa Leonor; Cascante Miguélez, Sara; Gentil Adarve, Manuel; Gómez Sánchez, Víctor; Aviño, Laura; Carralón Escribano, Rafaél; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : Anaya-Haritza, 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic. Aldizkari hau Lehen Hezkuntzako 2. mailako Inguruaren ezaguera ikasgaian erabiltzekoa da.
Lehen Hezkuntza, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2022ko deialdia)
2022/05/19
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Unitate didaktikoak; Ikasegoerak