Hemen bizi naiz Euskal Autonomia Erkidegoa : [Lehen Hezkuntza 2 : aldizkaria] (ikasegoera) / [testua] María del Carmen Aguilar Mendoza ... et al. ; ilustrazioak, Laura Aviño eta Rafael Carralón ; [itzulpena, Bakun SL] - Aguilar Mendoza, Mª del Carmen; Araluce León, Alaska; Bustos Jiménez, Antonio; Camacho Siegmann, Concesa Leonor; Cascante Miguélez, Sara; Gentil Adarve, Manuel; Gómez Sánchez, Víctor; Aviño, Laura; Carralón Escribano, Rafaél (EIMA 1 (2022ko deialdia), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic. Aldizkari hau Lehen Hezkuntzako 2. mailako Inguruaren ezaguera ikasgaian erabiltzekoa da.