Inguruaren Ezaguera : Lehen Hezkuntza 2 (ikasegoera) / [testua] Víctor José Quevedo Blasco ... [et al.] ; [irudiak, Violeta Monreal, Mª Carmen Fuente eta Sara Mateos ; hizkuntza-arduraduna, Nagore Pérez Fernández (Bakun SL)] - Quevedo Blasco, Victor José; Dorado Navarro, Raquel; Romero Santamaría, Rocío; Bustos Jiménez, Antonio; Cascante Miguélez, Sara; Gentil Adarve, Manuel; Gómez Sánchez, Víctor; Monreal, Violeta; Fuente, M.ª del Carmen; Mateos, Sara; Pérez Fernández, Nagore (EIMA 1 (2022ko deialdia), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic. Lehen Hezkuntzako 2. mailarako Inguruaren ezaguera liburu honek hiru liburuki ditu. Lehen hiruhilekoa, Bigarren hiruhilekoa eta Hirugarren hiruhilekoa. Proiektu digitala dauka, 12 hileko lizentzia.