Nora - Izagirre, Lara; Gaigne, Pascal; Olaz, Paula; Pikaza, Ane; Alterio, Héctor ([Madrid] : A contracorriente films, 2022)
Norak hogeita hamar urte ditu eta bere aitite Nicolasekin bizi da. Bere bizitza ez da imajinatzen zuen bezalakoa. Bere aititeren heriotzak dena aldatuko du. Norak euskal kostaldetik bidaia bat abiatuko du, bere burua aurkitzeko.
Argazki-zuzendaria, Gaizka Bourgeaud
Ane Pikaza, Héctor Alterio
Ez da egokia 7 urtetik beherakoentzat
2. zona
Hizkuntzak: euskara, gaztelania, frantsesa, ingelesa ; azpitituluak: gaztelania, euskara, ingelesa.
Keywords: Filmak