Matrizeak - Romo Arizmendi, Alaitz; Mujika Amunarriz, Manex; Arcelus Alonso, Mikel; Blanco del Prado, Carmen; Serrano Bárcena, Nicolás; Gutiérrez García, Iñigo; Calderón Maceda, Kevin; Nafarroako Unibertsitatea. Ingenierien Goi Mailako Eskola ([Donostia] : Tecnun, 2022)
Eduki didaktikoak online editatzeko erreminta da Codex. Irakasleak elementu teoriko zein praktikoak sor ditzake ikasleak landu ditzan. Matrizeak ikasgaia Codex tresnaren bidez garatu da, eta Batxilergoko 2. urteko Gizarte Zientzietara bideratutako Matematika eta Matematika ikasleei zuzenduta dago. "2. MULTZOA. Aljebra" gaiak jorratzen ditu: matrizeak eta determinanteak, eta ekuazio linealen sistemak.
Batxilergoa, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2021eko deialdia)
2022/10/20
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak