Matrizeak / [pedagogia taldea, Alaitz Romo Arizmendi, Manex Mujika Amunarriz, Mikel Arcelus Alonso ; talde teknikoa, Carmen Blanco del Prado, Nicolás Serrano Barcena, Kevin Calderón Maceda, Iñigo Gutiérrez García] - Romo Arizmendi, Alaitz; Mujika Amunarriz, Manex; Arcelus Alonso, Mikel; Blanco del Prado, Carmen; Serrano Bárcena, Nicolás; Gutiérrez García, Iñigo; Calderón Maceda, Kevin (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2021eko deialdia), 2022)
Eduki didaktikoak online editatzeko erreminta da Codex. Irakasleak elementu teoriko zein praktikoak sor ditzake ikasleak landu ditzan. Matrizeak ikasgaia Codex tresnaren bidez garatu da, eta Batxilergoko 2. urteko Gizarte Zientzietara bideratutako Matematika eta Matematika ikasleei zuzenduta dago. "2. MULTZOA. Aljebra" gaiak jorratzen ditu: matrizeak eta determinanteak, eta ekuazio linealen sistemak.