Mateo eta hodeiak - Monedero, Daniel; Cantone, Anna Laura; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
Mateoren egun batzuk primerakoak eta mundialak dira. Eta kasik hegan hasten da, brixt!, baina noraino...? Superbotereek hegoak ote dauzkate?
6-8 urte (urdina)
Mateo en las nubes
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak