Mateo eta hodeiak / [testua] Daniel Monedero ; [marrazkiak] AnnaLaura Cantone ; [itzultzailea, Patxi Zubizarreta] - Monedero, Daniel (Mateoren superbotereak (Ibaizabal), 2022)
Mateoren egun batzuk primerakoak eta mundialak dira. Eta kasik hegan hasten da, brixt!, baina noraino...? Superbotereek hegoak ote dauzkate?