Mateo eta malkoak - Monedero, Daniel; Cantone, Anna Laura; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
Mateok hanka sartu du Perurekin, Robinsonekin... Eta negar egin du gero, eta itsasoa sortu du bere malkoekin... Superbotereak beti lagungarriak ote dira?
6-8 urte (urdina)
Mateo en un mar de lágrimas
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak