Mateo eta malkoak / [testua] Daniel Monedero ; [marrazkiak] AnnaLaura Cantone ; [itzultzailea, Patxi Zubizarreta] - Monedero, Daniel (Mateoren superbotereak (Ibaizabal), 2022)
Mateok hanka sartu du Perurekin, Robinsonekin... Eta negar egin du gero, eta itsasoa sortu du bere malkoekin... Superbotereak beti lagungarriak ote dira?