Lukaren Gau Beltza : Escape Room matematikoa - Arrieta, Iera ([Donostia] : Iera Arrieta, 2022)
Gau Beltzean oinarritutako escape room birtual matematikoa. Bakarka, bikotekidearekin, familian edota ikasleekin egiteko modukoa. Lehen Hezkuntzako 6. mailatik aurrera egiteko modukoa, txikiagoek laguntza beharko dute.
Lehen Hezkuntza, 6. maila
Keywords: Neguko jaiak -- Euskal Herria; Arimen Gaua; Gau Beltza; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Jolas didaktikoak