Lukaren Gau Beltza : Escape Room matematikoa / Iera Arrieta - Arrieta, Iera (Iera Arrieta, 2022)
Gau Beltzean oinarritutako escape room birtual matematikoa. Bakarka, bikotekidearekin, familian edota ikasleekin egiteko modukoa. Lehen Hezkuntzako 6. mailatik aurrera egiteko modukoa, txikiagoek laguntza beharko dute.