Xamuk esan du nirea da! - Hart, Caryl; Ohora, Zachariah; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
Gaur, Xamuk zerbait aurkitu du... Bai biguna! Bai polita! Bai goxoa! Puntxi deituko dizut. Eta Puntxi beste norbaitena bada? Dibertitu, eta ikasi zer den partekatzea eta elkarrekin jolastea, zure lagun berrien eskutik: Xamu, Ezti, Txiki eta Bubu.
4 urtetik aurrera (urdina)
Sonny says "Mine!"
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura