Xamuk esan du nirea da! / idazlea, Caryl Hart ; marrazkilaria, Zachariah Ohora ; [itzultzailea, Amets Santxez Munain (Bakun SL)] - Hart, Caryl (Xamuk esan du (Ibaizabal), 2022)
Gaur, Xamuk zerbait aurkitu du... Bai biguna! Bai polita! Bai goxoa! Puntxi deituko dizut. Eta Puntxi beste norbaitena bada? Dibertitu, eta ikasi zer den partekatzea eta elkarrekin jolastea, zure lagun berrien eskutik: Xamu, Ezti, Txiki eta Bubu.