Klak - Gurrutxaga, Maite (Aduna : Elkar, 2022)
Batzuetan, bizitzak gure ardatzetik ateratzen gaitu... edota aterarazten gaitu eta, orduan, KLAK egiten dugu, geure neurrira itzultzeko.
Keywords: Album ilustratuak; Helduentzako Literatura; Liburu mutuak