Klak / Maite Gurrutxaga - Gurrutxaga, Maite (Album ilustratua (Elkar), 2022)
Batzuetan, bizitzak gure ardatzetik ateratzen gaitu... edota aterarazten gaitu eta, orduan, KLAK egiten dugu, geure neurrira itzultzeko.