Atzamarra - Agiriano, Asun; García, Marina (Aduna : Elkar, 2022)
Amonarekin zihoala, auto batek harrapatu eta galdu zuen amona eta hatza. Urteak igaro ahala, eta azalpen baten beharrez, hatza noiz haziko zen zain geratu zen, ipuin batek galera hori betetzen zuen bitartean. Oroitzapenak guren iraganari buruz kontatzen ditugun istorioak dira. Hau da nirea. Eta bihurtu da gurea. Zurea ere izan daiteke
14 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura