Kixkur : Pinttoren arreba - Astiz, Iñigo; Valverde, Mikel (Aduna : Elkar, 2022)
Pinttok, abestiko Pintto famatu horrexek Pintto, Pintto, gure txakurra da ta, Pintto, Pintto bere izena du bazuen arreba txiki bat Kixkur izenekoa. Hau da bere istorioa.
5-7 urte (urdina)
Keywords: Autokontzeptua -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura