Kixkur : Pinttoren arreba / [testua] Iñigo Astiz ; [ilustrazioak] Mikel Valverde - Astiz, Iñigo (Elkar, 2022)
Pinttok, abestiko Pintto famatu horrexek Pintto, Pintto, gure txakurra da ta, Pintto, Pintto bere izena du bazuen arreba txiki bat Kixkur izenekoa. Hau da bere istorioa.