Kometa eta amazona ausartak / [testua, Stacy Gregg ; itzulpena, Iraitz Urkulo] - Gregg, Stacy (Pottoka Klubeko Sekretuak (Susaeta), 2017)
Isak bere ametsetako lana lortu du... film baterako zaldiak heztea! Zaldun Lurmuturreko adiskideen laguntzaz, pottoka bizi batzuez arduratu eta zenbait misterio argitu beharko ditu... Zein da Angela, filmeko protagonista mizkearen sekretua? Isarentzat izar bihurtzeko aukera izan daiteke?