Patu eta zaldi basatiak - Gregg, Stacy; Urkulo, Iraitz (Madrid : Susaeta, 2017)
Isak ez du izekorekin uda igarotzeko ideia batere maite... Zer gertatuko da Elur eta berak haren lagunekin batera Zaldun Lurmuturreko Pottoka Klubean hain gogor entrenatu duten zaldi-hezte probarekin? Elur harekin joan daitekeela eta berak zaldiak zinemako izar bihurtzeko entrenatzen lagunduko duela esaten diotenean, Isari uda askoz interesgarriagoa irudituko zaio...
10 urtetik aurrera (berdea)
Destiny and the wild horses
Keywords: Zaldiak; Zaldiketa; Animalienganako maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak