Mini-fitxategiak : matematika metodo heuristikoa - Pinel, Nicolas; Zubeldia, Unai; Derrien, Philippe; Lauret, Élodie (Uztaritze : Ikas, 2021)
Metodo honek matematikei buruzko jakin nahia garatzen du, eta ikasle bakoitzaren erritmoa kontuan hartzen. Matematikako jarduerak jokoetan eta eskukatzean bermatzen dira, irakasgaiei zentzua emateko xedez. Mini-fitxategiei eta ikasgaien kaierari esker, ikasleak atuonomian ariko dira lanean urte guzian zehar.
Karpetaren barnean fitxategi hauek daude: Buruketak (1) Buruketak (2) Marraztea Zirkuluak Arkitekto Kalkuluak Altxor hiria Zatikiak Azaleren kalkulatzea Neurri istorioak Gehigarriak Epaile baten istorioa Neurrien liburuxka Geometria + Ikasgaien kaiera eta Buruketen ebazteko laguntza
CM1 (LMH, 4. maila) (9 urte)
Keywords: Iparraldeko ikasmaterialak (LMH) - Matematika; Curriculumeko baliabideak