Mini-fitxategiak : matematika metodo heuristikoa / [egilea, Nicolas Pinel ; ilustrazioak, Philippe Derrien, Ëlodie Lauret ; itzulpena, Unai Zubeldia] - Pinel, Nicolas (Ikas, 2021)
Metodo honek matematikei buruzko jakin nahia garatzen du, eta ikasle bakoitzaren erritmoa kontuan hartzen. Matematikako jarduerak jokoetan eta eskukatzean bermatzen dira, irakasgaiei zentzua emateko xedez. Mini-fitxategiei eta ikasgaien kaierari esker, ikasleak atuonomian ariko dira lanean urte guzian zehar.