Ikasi lettering : kaligrafia eta errotulazioa / [zuzendaritza, Isabel Ortiz ; argazkiak eta irudiak, Rocio Cuenca Farrona ; euskarazko testua, Irurk itzulpenak] - Ortiz, Isabel; Cuenca Farrona, Rocio (Linterna liburua (Susaeta), 2016)
Liburu hau arte zoragarri hori ikasi nahi duten guztiei zuzenduta dago. Haren bidez, oinarrizko materialak ezagutuko dituzu eta horiek erabiltzen ikasiko duzu, hainbat efektu sortzeko. Barrualdeko kaligrafiei eta ereduei esker, zeure sormen-proiektuak burutzeko baliabide ugari ezagutuko dituzu.