Minimatch : behaketa- eta azkartasun jolasa - Babayaga; Scratchy, Lili ([Paris] : Djeco, 2016)
Azkarra izan eta kontzentratua egon behar da. Bere jokoko elementuren bat "meli-melo" karta handian aurkitzen duen lehenak bere karta azkarki botako du.
Keywords: Jolas didaktikoak