Minimatch : behaketa- eta azkartasun jolasa / [egilea, Babayaga ; diseinua, Lili Scratchy] - Babayaga (Djeco, 2016)
Azkarra izan eta kontzentratua egon behar da. Bere jokoko elementuren bat "meli-melo" karta handian aurkitzen duen lehenak bere karta azkarki botako du.