Diamoniak : abentura eta estrategia jolasa - Kirszbaumen, Grégory; Sanders, Alex (Paris : Djeco, 2016)
Abenturazalea edo zuhurra, jokalari bakoitzak bere estrategia du sorginek zorte txarra eman baino lehen bere gaztelua eraikitzeko!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Jolas didaktikoak