Haserresauroa - Bright, Rachel; Chatterton, Chris; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
Haserresauroa ezin alaiago esnatu da, baina eguna okertzen joan zaio. Eta HASERRE jarri da, gero eta HASERREAGO... Liburu honek argi erakusten digunez, zenbaitetan nahikoa da geure ikuspuntua aldatzea, egoerei buelta emateko. Alabaina, halako batean, esploratzaile gazte batek zerbait oso bitxia ikusiko du. Zerbait ezohikoa, paregabea eta... ASPALDI DESAGERTUA. Baina inork ez dio sinesten. Eta zuk? Errealitatearen eta irudimenaren arteko mugak zalantzan jartzen dituen istorio dibertigarria. Desagertuta dauden elefanteei eta lagunen bilaketari buruzko abentura dibertigarria eta zirraragarria.
0-5 urte (urdina)
The stompysaurus
Keywords: Dinosauroak; Antsietatea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak