Mamuta ikusi dut! - Wilmore, Alex; Salegi Urbieta, Imanol; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
Ongi etorri Antartikara. Hemen, pinguinoak ikertuko ditugu, zehatz eta zorrotz, esploratzaile ausarten talde baten eskutik. Pinguinoak hemen, pinguinoak han... Pinguinoak nonahi! Alabaina, halako batean, esploratzaile gazte batek zerbait oso bitxia ikusiko du. Zerbait ezohikoa, paregabea eta... ASPALDI DESAGERTUA. Baina inork ez dio sinesten. Eta zuk? Errealitatearen eta irudimenaren arteko mugak zalantzan jartzen dituen istorio dibertigarria. Desagertuta dauden elefanteei eta lagunen bilaketari buruzko abentura dibertigarria eta zirraragarria.
4 urtetik aurrera (urdina)
I did see a mammoth!
Keywords: Esploratzaileak; Historiaurreko animaliak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak