Nirea da! - Yarlett, Emma; Salegi Urbieta, Imanol; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Durango : Ibaizabal, 2022)
Behin batean ZERBAIT bitxia agertu zen basoan, saguak, igelak, azeriak eta hartzak «NIREA DA!» esan zuten. Baina NORENA DA benetan? Irakurri eta argitu MISTERIOA! Desagertuta dauden elefanteei eta lagunen bilaketari buruzko abentura dibertigarria eta zirraragarria.
0-4 urte (urdina)
It's mine!
Letra larria eta xehea
Keywords: Animaliak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak