Nirea da! / [testua eta marrazkiak] Emma Yarlett ; [itzultzailea, Imanol Salegi Urbieta (Bakun SL)] - Yarlett, Emma (Ibaizabal, 2022)
Behin batean ZERBAIT bitxia agertu zen basoan, saguak, igelak, azeriak eta hartzak «NIREA DA!» esan zuten. Baina NORENA DA benetan? Irakurri eta argitu MISTERIOA! Desagertuta dauden elefanteei eta lagunen bilaketari buruzko abentura dibertigarria eta zirraragarria.