Otso arrautza - Arnal Gil, Txabi; González, Tessa; Zelaieta, Edu; Arnal, J. (Vigo : Triqueta, 2022)
Haur literaturan, non edozer gauza gerta baitaiteke ezer gertatu gabe, askatasun eta ausardiazko esparru bat daukagu betidanik, mundu posible askotara garamatzaten bide ugari, guztiak aurreiritzirik gabekoak eta naturaltasun osoz beteak. Otso arrautza sentitzeko eta izateko askatasunari eskainitako kantu bat da. Eta, jakina, haur literatura da: umorez, samurtasunez, ekintzaz eta errebindikazio-tanta batzuez prestatutako haur literatura. Guri bezainbat gustatuko ahal zaizue! Goroldio apur batez, lau abarrez eta hiru eskukada buztinez, bere habia eraiki zuen Otsok gaztainondoaren zortzigarren adarrean. Eta behin etxe berriko obra bukatuta... Arrautza bat erruten jardun zuen?!
0-6 urte (urdina)
Un huevo de lobo
Keywords: Askatasuna; Umorea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak