Zazpi pertsonaia istorio bila / Yolanda Arrieta Malaxetxebarria ; ilustratzailea, Aitziber Alonso - Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda (Denonartean, 2022)
Amaiak urte gutxi ditu baina irudimen handia. Jonek eskulanak maite ditu baina ez du atsegin matematika. Amaiak eta Jonek etxe bera dute eta familia bera. Amaiak zazpi pertsonaia sortu ditu neba Jon lagun hartuta. Amaiak eta Jonek badute istorio bat. Zein ote da beraien zazpi pertsonaiena?