Peru sagutxoa - Todd-Stanton, Joe; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Aduna : Ttarttalo, 2022)
Peru sagutxoa betidanik bizi da bere kasa, eta halaxe bizitzea gustatzen zaio. Baina ustekabeko gonbidatu bat afaritara etorri ondoren, betiko errutinara itzuliko al da? Ala konturatuko da, agian, atsegina izan daitekeela noizbehinka afaria partekatzeko lagun bat izatea?
0-4 urte (urdina)
A mouse called Julian
Keywords: Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak