Peru sagutxoa / [testua eta ilustrazioak] Joe Todd-Stanton ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Todd-Stanton, Joe (Ttarttalo, 2022)
Peru sagutxoa betidanik bizi da bere kasa, eta halaxe bizitzea gustatzen zaio. Baina ustekabeko gonbidatu bat afaritara etorri ondoren, betiko errutinara itzuliko al da? Ala konturatuko da, agian, atsegina izan daitekeela noizbehinka afaria partekatzeko lagun bat izatea?